Blogg
  • Forside
2016
01
14

Dropp diett og crossfit – gå for sunn fornuft!

Okey – hvordan lykkes med nyttårsfortsettet om å spise sunnere og trene mer?

Gylden regel nr 1 – dropp alle tips og råd om diett og trening som du finner i media og på nettet! De tipsene og rådene du finner der er såkalte “quick fixes”, de kan kanskje gi resultat kjapt her og nå, men langsiktig sett vil de ikke gi noe resultat. Vær ærlig med deg selv nå, orker du å trene noe du syns er gørr kjedelig 5 dager i uken og leve på diett der du konstant går sulten? Du orker det kanskje de første par ukene når du er super motivert, men frem til sommeren? Neppe.

Så, hva skal man gjøre da? JO – BRUKE SUNN FORNUFT OG GÅ FOR VARIGE ENDRINGER!

  • Bruk hodet! Syns du en diett eller treningsprogram ser riv ruskende gæren’t ut, er det garantert det også. Vær kritisk, ikke hopp på det første og trendy dietten du kommer over i dagens avis.
  • Gå for varige og bærekraftige endringer. Det er tross alt din livsstil og kropp vi snakker om, du ønsker jo selvfølgelig endringer som bedrer din livskvalitet!
  • Ta utgangspunkt i ditt nåværende kosthold og aktivitetsnivå, og begynn med små endringer over tid.

Konkrete tiltak du kan gjøre fra og med i dag:

  1. Finn den aktivitetsform som du syns er gøy, og  gleder deg til å gjøre hver gang. Om det er styrketrening, saltimer eller gå på ski, spiller ingen trille! Det er den treningen som du faktisk fullfører som er den mest effektive! Og derav overskriften, men syns du crossfit er kjempegøy – go for it:)
  2. Ta en totalvurdering av stressnivået ditt, og se om du kan ta bort noen av de daglige kravene til deg selv. En mindre stresset kropp er en friskere og opplagt kropp!
  3. Nå kan du gjøre endringer i kostholdet ditt. Start med enkle endringer for å redusere inntaket av “tomme” kalorier og få inn mer ubehandlet mat.

Yess! Da er det bare å sette igang :) Og du? Hvis du ønsker å få et “lite dytt i rumpa”, så klikker du på KONTAKT, taste inn navnet ditt, telefonnummer og en kort beskrivelse av hva du ønsker, og vi tar kontakt med deg! Du sier vel ikke nei til 2 PT-timer gratis? De kan du få hos TEAM PT Askim eller TEAM PT Fredrikstad som har åpningsfest denne helgen!

Ha en sporty dag videre! Hilsen Teamet :)

10734118_505100506293781_8053096816660537468_n

Kommenter
0