Blogg
  • Forside
2016
11
03

Hvorfor er det viktig med tilstrekkelig bevegelsesutslag?

***BEVEGELIGHETSTRENING I GRUPPE MED PT SASHA OG PT JESSICA***

Begrepet “Bevegelighetstrening” dekker ulike former for trening som har til hensikt å opprettholde eller forbedre bevegelsesutslaget i de ulike leddene.
Mange av oss tilbringer mesteparten av hverdagen i en sittende stilling, på jobb, skole, hjemme og fritid. I tillegg sitter mange av oss i en ugunstig stilling som skaper mye problematikk i muskler og skjelett.

Hvorfor er det viktig med tilstrekkelig bevegelsesutslag?

Å ha tilstrekkelig bevegelsesutslag i leddene er prestasjonsfremmende på trening, god bevegelighet i rygg gjør det lettere å spenne den opp ved markløft, bevegelsesutslag i hofta gjør at du klarer å få kraftigere fraspark under spurt, eller gå ned i en dyp knebøy uten at hælene løfter seg opp fra bakken. Å ha god bevegelighet reduserer skaderisikoen på trening og i hverdagen. Tenk å være myk nok til å kunne knytte skolissene dine stående? Eller ha en smidig kropp der du føler at du kan bevege deg fritt uten smerter og ubehag, og kunne jobbe foran PC uten at nakke og skuldre verker?

Men….. å gjøre mange yogaøvelser og tøye på en matte er jo ganske kjedelig og ubehagelig… Da blir det til at man lar være å gjøre det. Og over tid blir ikke akkurat bevegeligheten og stivheten noe bedre.

Sasha og Jessica starter opp gruppe med fokus på bevegelighet og tøying. De bruker ulike metoder for tøying, triggerpunkt massasje og avspenning. Du lærer å tøye og avspenne hele kroppen med de ulike teknikkene, både på deg selv og på andre med minimal bruk av ustyr. På 12 uker vil du merke en markant forskjell og sitte igjen med en rekke verktøy du kan bruke for å opprettholde og fobedre videre den nye bevegeligheten din!

OPPSTART: Uke 46
TIDSPUNKT: mandag og torsdag klokken 17.30
PRIS: 97 kroner per gang

Vi har satt en maksgrense på 8 deltakere, slik at alle for den individuelle veiledningen de trenger :)

For mer informasjon send mail til post@teampt.no

Kommenter
0