Blogg
  • Forside
2016
06
15

Hvorfor gruppetrening fungerer!

Statistikk og undersøkelser i treningsbransjen viser at de medlemmene som jevnlig deltar på gruppetreninger, er de medlemmene som TRENER MEST REGELMESSIG, ER LENGST MEDLEMMER og HAR DEN STØRSTE UTBYTTET AV Å TRENE PÅ ET TRENINGSSENTER. Hvorfor er det slik?

FAST AVTALE HVER UKE

Ved å gjøre en avtale, er det vanskeligere å droppe treningen. Med regelmessig trening er det enklere å innarbeide gode treningsrutiner og oppnå ønskede resultater.

MORSOM OG VARIERT TRENING

Gruppetrening er morsom og variert. Med høy musikk, andre deltakere og adrenalin i blodbanen, glemmer man at det er trening og man har det gøy! Treningen er variert, så man går aldri lei. Du ler, svetter, smiler, og presser deg gjennom øvelser og vil automatisk gjennom gruppedynamikken og ditt naturlig innebygde konkurranseinstinkt kjenne at du presser deg og gjør treningen din enda mer effektiv.

SAMHOLD OG SOSIALT

Å trene sammen med andre likesinnede skaper et utrolig positivt miljø og samhold, der alle heier på hverandre. For mange blir gruppetrening en sosial greie, og noe man har til felles med de andre som deltar på timene.

Å BLI FORTALT HVA MAN SKAL GJØRE

Ved gruppetrening overlater du ansvaret for treningsøkten til PT’n. Du må fortsatt prestere 110% – men det er deilig å bare dukke opp på trening og la PT’n fortelle deg hva du skal gjøre. Derfor passer gruppetrening spesielt godt for nybegynnere som ikke er så kjent med de forskjellige øvelsene eller føler seg usikker på egenhånd, her lærer man veldig mye og opplever mestringsfølelse. Hver gruppetime er nøye planlagt og gjennomtenkt av våre PT’r, så du kan trygt stole på at treningsopplegget er trygt og gir treningseffekt.

MOTIVASJON

Noen deltar på gruppetreninger som motivasjonsboost for egen trening. I blant trenger man et avbrekk fra sitt eget treningsopplegg og gjøre noe helt annet for å ikke gå lei treningen. En av de største grunnene til at folk flest slutter å trene er av kjedsomhet. Det er større sannsynlighet for at du opparbeider deg en varig treningsrutine og når målet ditt om gruppetrening er en del av aktivitetsplanene dine.

Du kan lese mer om vårt gruppetreningskonsept TEAM TRENING her! Og hvis du vil lese om hva våre kunder syns om treningen så kan du klikke deg inn på dette innlegget :)

Vi har et veldig godt tilbud på gruppetrening og klipp på PT-timer 1-1 i hele sommer – send oss en mail til post@teampt.no for mer informasjon og prøvetime!

IMG_6824

 

Kommenter
0