Blogg
  • Forside
2017
03
27

Laksepizza

Få enkelt i deg omega 3 med en porsjonspizza toppet med laks!

Laks og ørret er eksempler på gode kilder til de essensielle fettsyrene som er ideelt for ditt immunforsvar. Benytter du også grovere alternativer når du velger korn og bakevarer gjør du også kostholdet mer næringsrikt og optimalt i forhold til ulike næringsstoffer som kun sitter i skallet på kornet.

Dette trenger du:
Til denne retten er det benyttet fullkornpitabrød – delt i 2
1 porsjon gir 2 små pizzaer.

1stk Laksefilet
1 pitabrød – fullkorn
1-2 ss. mais
ca. 1 neve brekkbønner
½ tomat evt. Hakkede rene tomater (skal være fyll i bunnen)
½ løk
Norvegia gulost som topping

Laksepizza2

Slik gjør du det:

Stek fisken i en panne og hakk den opp i biter samtidig som du kan varme opp brekkbønnene.
Varm pitabrødene i stekeovn og del de i 2.
Som saus anbefales grovhakkede tomater eller hermetiske (ferdig skåldede tomater)

Fordel så ønsket topping på hver av bunnene og topp med ost og kruspersille.

Stekes i ovnen på ca. 175 grader i 20 min

 

Håper det smaker :) 

 

Laksepizza3

 

Miriam

Kommenter
0