Blogg
  • Forside
2016
08
10

Noen kloke ord fra Nina på Team PT Fredrikstad

God onsdag kjære leser! Håper hverdagen ikke har vært for brutal mot deg. Tenk det, at livet vårt består for det meste av hverdager, om de er gode eller dårlige. Uansett hvilke dager det er, så må man bare nyte hvert øyeblikk. Man vil jo gjerne tenke tilbake og tenke “så mange fine dager jeg har hatt”. Selv om vi i Team PT fremmer mye trening og kosthold, så veit vi at livet er så mye mer enn nettopp å løfte tung og spise proteiner.

 

 

I et innlegg på bloggen til Catarina, NOVOYOGA, skriver hun om noen kloke ord Nina sa til henne:

“Hade precis ett litet samtal med vår massör på TeamPT, Nina. Hon säger ofta så kloka saker – saker man vet om… men ändå, hon säger det på ett så bra sätt som får en att verkligen förstå och tänka en runda extra. Jag känner mig lyckligt lottad när jag får ha sådana samtal. Några minuters prat och motivation gör att jag skor mig med det tålamodet jag behöver just nu, på så många plan i livet. En situation jag delar med flera runtomkring mig.

Vi pratade om detta med tålamod. Att ge sig själv tiden att finna ut av saker och ting, en dag åt gången. Och att släppa det man inte kan kontrollera.

Livet här och nu, och inte om 1 vecka, 5 månader, 5 år. Hur viktigt det är att se varenda dag som det livet man faktiskt har. Ofta tänker man “om bara ett halvår när jag är klar med denhär utbildningen, DÅ ska jag minsann….” eller “när jag lyckas gå ner de sista fem kilona, DÅ ska jag börja bli snäll mot mig själv”. Med ett sådant tänk så missar man ju egentligen alla de dagar däremellan. Man hoppar över dem och räknar dem inte, för man har ju inte hunnit “förtjäna” dem.

Tiden finns ju, eller hur? Det är inget man måste stressa till, dagarna går ju oavsett.”

 

 

Ønsker deg en sporty onsdag videre – Hilsen Teamet :)

dsc_0563-1895994-12-1463052347577

Kommenter
0