Om Team PT Fredrikstad

Personlig Trening med oss

Team PT Fredrikstad åpnet 15.januar og etablerte seg raskt som den mest seriøse aktøren innenfor personlig trening og livsstilsendring i byen.

Vi tilbyr:

1. Personlig Trening
2. Personlig Trening i gruppe – Vi kaller det Team Trening
3. Yoga – Yin og Klassisk
4. Massasje
5. NLP Coaching

I tillegg vil du finne Fredrikstad Aikidoklubb og EasyLife Livsstilsendring hos oss.

Om du ønsker å endre ditt liv? Da starter du med din helse!

Vi tar deg gjerne i mot for en uforpliktende samtale over en kopp kaffe/te eller gjerne et glass vann.

Skriv til vårt kontaktskjema nedenfor så ringer vi deg snart.

  • Usjenerende treningsmiljø

  • Sertifiserte trenere

  • Lokale tilpasset Personlig Trening

  • Slipp kø på utstyr

  • Ingen bindingstid

Personlig Trening med Team PT

Trening med oss skal gi resultater, men trening med oss skal også være gøy.

Våre tilbud

TEAM Trening
New
30 dager
Effektiv styrketrening for fettforbrenning og en sterk kropp. Personlig Trening i gruppe med motiverte og positive deltakere. Vi kan skryte av et unikt treningsmiljø for alle som ønsker å trene variert og effektivt. En personlig trener er alltid til stede for å lære deg teknikker, justere belasting på øvelser og motivere deg slik at du presterer det lille ekstra. Optimal bevegelse og styrke testes jevnlig slik at du er sikker på at treningen gir deg resultater. Det tas også hensyn til tidligere skader og smerter slik at timen kan anbefales til alle på tvers av treningserfaring og fysisk form. Vi kan love deg at du kommer i form fortere enn du forventer. Korte økter på 45 minutter +
PriceFra: 1299,- per mnd.
EN SKIKKELIG GOD START
New
Personlig trening, massasje, yoga
Pakken passer spesielt godt for deg som: - Vil ha en skikkelig god start. - Trenger å prioritere deg selv mer. - Ønsker mer energi og overskudd til kvalitetstid. - Tør å prøve noe nytt. - Vil ha det gøy mens du gjør det som må til. - Ønsker frihetsfølelsen man får når man kan bevege seg uten begrensninger. Vi leverer dette gjennom: - Personlig trening og oppfølging. - Tilpasset kostholdsveiledning. - Grundig sjekk og behovsanalyse. - Utfordrende og morsom aktivitet. Les mer på http://www.teampt.no/enskikkeliggodstart
PriceFra kr 1699,- per mnd
Personlig Trener 1-1
Featured
Personlig Trener 1-1
For deg som vil holde det personlig. Sammen med deg finner din personlig trener frem til den beste strategien for din målsetning. Vi er opptatt av at du skal lære av oss samtidig som du mottar hjelp og veiledning på trening og kosthold rettet mot din situasjon. Ved oppstart kartlegges din fysiske form og ditt helsemessige utgangspunkt, som legger lista for din videre trening.
PriceFra: 1999,- per mnd.
Yoga
Featured
Yoga
Opplever du stress og negative tanker, men ønsker mer energi? Føler du deg trøtt og tiltaksløs, men ønsker overskudd? Har du humørsvingninger, men ønsker balanse i hverdagen? Yoga, meditasjon og indre ro kan hjelpe deg med dette for deg! Vår yogalærer Catarina guider deg gjennom en time som passer for alle uansett utganspunkt. I Fredrikstad har vi yoga-typene Yin og Klassisk. Velkommen på gratis prøvetime (drop-in) på tirsdager og torsdager kl. 12.00 og kl. 17.00!
PriceFra kr 160,-
Massasje
Featured
Massasje
Muskler som opplever mye inaktivitet eller veldig mye aktivitet har en tendens til å være ømme og anspente. Massasje vil løse opp i spenninger og bidra positivt til mindre smerter, økt bevegelighet og økt opplevd velvære. Massasje fungerer absolutt alene, men definitivt best i kombinasjon med styrketrening og uttøyning. Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan massasje kan hjelpe nettopp deg eller noen du kjenner.
PriceFra kr 349,-
NLP Coaching
New
NLP Coaching
NLP (Nevro Lingvistisk Programmering) er et sett med verktøy hentet fra psykologien, psykiatrien, treneryrket, ledelse, m.m. og dette er satt i system slik at du sammen med en utdannet coach kan lære deg selv på utrolig kort tid til å endre din egen atferd fra uønsket til ønsket. Som oftest fungerer det på en økt, noen ganger to. NLP benytter hjernens egen oppbygning basert på hjernecellenes nervebaner (Nevro), hvordan vi benytter vårt språk (Lingvistisk) og slik hjernen lærer best (Programmering). Det er viktig å huske at NLP kun har effekt dersom en person ønsker å endre atferd og den nye atferden gir en positiv gevinst. Ta kontakt med Sondre (sondre@teampt.no) eller Chris (chris@teampt.no) for en uforpliktende prat om coaching.
PriceFra kr 1500,-

Vår filosofi

Trening med oss skal gi resultater,

men trening med oss skal også være gøy.

Vi hjelper deg alltid!

Du kan ta kontakt med oss 24/7 via e-post eller fra 09:00 til 19:00 per telefon!

GRATIS Time

Vi ønsker at du skal være sikker på vårt tilbud, derfor tilbyr vi gratis time til nye kunder!

Ingen binding

Du vil ikke bli bundet til en lengre periode hos oss. Vi mener at du som kunde vil trives og fortsette, dersom du opplever resultater og mestringsfølelse.

GARANTERT resultater

Vi GARANTERER resultater! Prøv oss, slik mange andre har gjort.

Velkommen til å ta kontakt

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefonnummer

Emne

Velg en trener du ønsker å trene med
 Kimberly Hanne Catarina Svein Nina Marianne Sondre

Melding