Blogg
  • Forside
2017
05
15

Omelett med squash og granateple

Omelett med squash og granateple – Proteinrik lunsj med et dryss av C-vitamin fra søte granateplefrø, en perfekt kombinasjon!

 

Dette trenger du:

3-4 egg (en ss. vann/egg)
2 skiver kokt skinke
Kruspersille
noen skiver squash
frøene fra ca. ½ granateple

 

Slik gjør du det:

Pisk sammen eggene, vann og kokt skinke oppskjært i strimler – i en bolle.
Hakk opp litt kruspersille og squash og vend inn i røren.

Stekes i panne som en vanlig omelett. Her er det benyttet Vita Hjerte’Go stekesmør. Mens omeletten stekes skjærer du opp granateple – her lønner det seg å bruke riktig teknikk! Skjær av øvre del (toppen har en god kvast) av granateplet. Nå ser du at den er inndelt i ulike kamre. Skjær hakk mellom kamrene og bryt opp. Nå har du enkelt tilgang til å plukke ut frøene fra de sentrale klasene. Det er også en mulighet å bruke en skje og slå de ut.

Frøene er både søte, friske, rike på smak og fulle av antioksidanter – altså helt klart verdt jobben!

Dryss frøene over omeletten. Granateplefrø passer perfekt til å friske opp for eksempel en salat, i yoghurten eller nytes alene!

omelettmedgranateple1

Ønsker dere en sporty uke – hilsen Miriam og resten av Teamet :-)

Miriam

Kommenter
0