Blogg
  • Forside
2016
09
30

Ryggsmerter?

Har du, eller kjenner du noen med kroniske ryggsmerter og som er positive til å prøve styrketrening som behandlingsform? :-)

PT Chris har lyst til å hjelpe to stykker til å få en tilnærmet smertefri hverdag.

 

Så langt har han jobbet med følgende caser:

Kunde 1 var på vippepunktet til å bli meldt ufør pga. ryggsmerter, men som ved hjelp av riktig trening, passe mengde trening og oppfølging, nå er tilbake i 100% jobb.

Kunde 2 opplevde kraftige tilbakefall i ryggen med tilhørende perioder hvor vedkommende var sengeliggende. Nå er kunden sprekere enn noen gang, minimalt med smerter i rygg og kan gradvis delta på ganske belastende fritidsaktiviteter.

Kunde 3 var sykmeldt over 1 år pga. ryggsmerter. Etter 3 mnd med trening og et nytt fokus på “rehabilitering” var kunden tilbake i jobb.

Kunde 4 var plaget med sterke smerter under løping og lange gåturer. Et treningsregime som satte gradvis større krav til kroppen endret smertebildet. Kunden er i dag smertefri og kan løpe så langt hun vil.

 

 

Ryggsmerter er et komplekst tema og årsaken til opplevde smerter er ofte svært individuelle og sammensatt :-)

Chris ønsker å dele de samme prinsippene som han har brukt på kundene ovenfor, med to nye personer. Del gjerne slik at vi kan nå de som er plaget med ryggsmerter! Du kan kontakte Chris med mail chris@teampt.no!

Hilsen Teamet:-)

Kommenter
0