Blogg
  • Forside
2016
01
28

Våre beste tips og råd – DEL 1

Vi får støtt og stadig spørsmål fra våre kunder og andre bekjente. Alt fra beste øvelsen for større biceps, eller hvordan forbedre kondisjonen, til hvordan gå ned 5 kilo raskest mulig.  Derfor vil vi ukentlig, de neste 10 ukene, poste våre beste tips og råd!

Her er PT Chris sine 2 tips for å komme generelt i bedre form – de passer bra til nettopp deg som vil inn i gode treningsrutiner og gå ned noen kilo :)
1. Finn en fysisk aktivitet du elsker å gjøre, uavhengig om den er ansett som effektiv eller ikke. Ingen treningsform er egentlig bedre enn andre. Den beste treningsformen er den DU syns er morsom, gjennomfører hver gang og gleder deg til den neste treningsøkten.

2. Kalorier er det viktigste med tanke på å endre kroppssammensetning/ gå ned i vekt. Lavkarbo, Atkins, 5:2 dietten…… dropp dietter som ekskluderer forskjellige matvarer, består av latterlig lite mat, og av mat du ikke liker en gang. Hvor lenge holder du ut på en sånn diett? Spis heller fornuftig og variert med litt av alt, men med et lite kaoriunderskudd. Det vil si at du spiser litt mindre kalorier enn du forbrenner. Sakte men sikkert vil kiloene renne av!

Håper disse 2 tipsene kommer til nytte!

Ha en super sporty torsdag videre! Hilsen Teamet :) :) :)

 

Kommenter
0